Despre noi

Bine ati venit la Pro Plus Pay!

Daca va doriti independenta financiara si securitate in efectuarea platilor si gestionarea serviciilor financiare, puteti alege platforma Pro Plus Pay. Obiectivul nostrum principal este acela de a ajuta clientii in tot ce-si propun referitor la planurile lor financiare si la eficientizarea platilor si economiilor lor. 

Pro Plus Pay ofera servicii financiare premium, atat pentru persoane fizice, cat si pentru oameni de afaceri, indiferent de industria in care activeaza. Toti cei care devin utilizatori ai platformei sunt sfatuiti de catre echipa noastra de experti financiari cum sa gestioneze cat mai eficient serviciile financiare pentru a economisi cat mai mult, cu minim de efort. Consilierii nostri ofera consultanta personalizata tuturor utilizatorilor pentru 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Orice v-ati propus ca obiectiv financiar, expertii nostri sunt disponibili pentru orice sfat financiar.

Mai jos puteti intalni echipa de experti financiari de la Pro Plus Pay!

team_1

“In scurt timp am reusit sa ajungem la un portofoliu impresionant de utilizatori ai platformei Pro Plus Pay. Scopul meu este sa aduc numele platformei in top-ul hub-urilor care sunt recunoscute la nivel global. Expansiunea platformei a fost posibila datorita serviciile noastre financiare digitale care sunt la dispozitia clientilor, iar acestia pot avea incredere in securitatea platformei si a eficientei investitiilor lor.”

Catherin Fynn

Fondator si CEO Pro Plus Pay

Catherin Fynn este fondatoarea si CEO-ul Pro Plus Pay si are experienta foarte mare in domeniul fiscal si financiar. Catherin a avut o lunga cariera in calitatea de director de investitii in cadrul mai multor banci si institutii financiare, recunoscute la nivel global. In plus, aceasta detine si o diploma de master in gestionarea afacerilor. Dupa 20 de ani de experienta, a decis sa infiinteze platforma Pro Plus Pay, platforma financiara ce ofera mai mult timp liber si economii celor ce devin utilizatori fideli.

Timothy Kent

CFO

Timothy Kent este un CFO cu peste 10 ani experienta in institutii financiare si banci. El a fost alaturi de echipa Pro Plus Pay de la bun inceput si a participat la imbunatatirea serviciilor, toate acestea pentru a-ti investi banii mult mai eficient, pe baza experientei pe care a acumulat-o. „Serviciile noastre sunt servicii premium, special personalizate pentru nevoile individuale ale clientilor nostril, care au obiective clare si adaptate pietei financiare aflata in continua miscare.”

Rody Tennesy

Expert financiar

Rody Tennesy este expert financiar cu o vasta experienta in domeniu. Inainte de a se alatura companiei, el a activat in industria bancara. Domeniul sau de activitate sustine sistemul de rapoartare financiara. Rody detine o diploma de master in domeniul financiar.

Tim Balthy

Coordonator Relatii Clienti

Tim Balthy este specializat in digitalizarea operatiunilor financiare. In momentul in care acesta s-a alaturat echipei de experti ai Pro Plus Pay, a reusit sa ofere indrumare profesionista pentru achizitia mai multor servicii financiare pe care platforma noastra le pune la dispozitia clientilor.