Cum functioneaza Pro Plus Pay

Pro Plus Pay este o platforma de plati digitale destinata tuturor celor care sunt interesati sa-si gestioneze finantele eficient, rapid si in siguranta, folosind servicii digitale premium, toate accesate dintr-un singur loc.

Echipa de experti ai platformei va sta la dispozitie zilnic, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si va ofera suport profesionist pentru gestionarea contului pe care il creati pe platforma noastra si pentru utilizarea serviciilor noastre premium. Puteti avea acces de oriunde, atat la contul dumneavoastra, cat si la sfaturile echipei noastre. In orice moment  sunteti conectat la locul de unde puteti obtine date detaliate despre situatia dumneavoastra financiara, iar platile, economiile si transferurile sunt doar la un click distanta, totul fiind posibil dintr-un singur loc: de pe platforma Pro Plus Pay.

Va puteti crea cont chiar acum si puteti incepe sa economisiti bani urmand sfaturile echipei noastre de experti!

1.

Contacteaza-ne!

Daca doriti sa aveti cont pe platforma Pro Plus Pay, trebuie sa urmati cativa pasi simpli. Mai intai trebuie sa primiti confirmarea din partea noastra, apoi puteti crea contul. Dupa confirmare, pentru orice informatie, expertii nostri va stau la dispozitie oferindu-va consultanta necesara urmatorilor pasilor. Puteti beneficia de toate instrumentele existente pe platforma, iar consultantii nostri va ofera sfaturi necesare utilizarii acestora.

2.

Investitiile si economiile protejate

Prioritatea noastra este ca utilizarea platformei sa fie o activitate placuta, utila si rapida, indiferent ca sunteti incepator in utilizarea serviciilor noastre financiare sau aveti experienta personala sau de afaceri. Suntem un hub financiar prin care datorita digitalizarii va puteti conecta toate conturile bancare, de oriunde le aveti, la un singur “tablou de comanda” al platformei Pro Plus Pay. Acesta este un prim pas important pe care il puteti face. Dupa acest pas, totul este conectat si puteti incepe sa faceti transferuri oriunde in lume, sa primiti si sa achizitionati si de asemenea, sa economisiti sume importante, datorita scutirilor de taxe. Va puteti crea cate un cont pentru fiecare serviciu: cont de economii, cont de salarii, programare plati lunare, etc… Servicile noastre va ofera un grad foarte mare de relaxare, actionand in interesul situatiei dumneavoastra financiare, datorita securitatii pe care platforma o ofera.

3.

Banii pot fi economisiti in mod facil

Astfel, veti putea realize economii substantiale, realizate prin pla a mai putine taxe si rate. Pro Plus Pay va faciliteaza siguranta si usurinta de a transfera si de a primi fonduri folosind o singura platforma, chiar daca utilizati diverse conturi bancare si carduri.

Pro Plus Pay ofera beneficii utilizatorilor ei

Scopul Pro Plus Pay este sa detineti control total asupra finantelor dumneavoastra, utilizand serviciile platformei. Suntem cel mai bun partener al dumneavoastra, iar serviciile noastre sunt de incredere pentru afacerea pe care o detineti sau pentru gestionarea situatiei financiare. Un mare beneficiu pe care platforma noastra il ofera este modul in care puteti face economii:

  • Platile pot fi effectuate rapid de oriunde din lume.
  • Orice utilizator Pro Plus Pay poate transfera bani / fonduri catre un alt utilizator al platformei, fara sa vi se perceapa taxe.
  • Puteti trimite bani oriunde in lume platind cele mai mici taxe.
  • Efectuati automat plati lunare.
  • Avand comisioane minime, puteti spori banii aflati in contul de economii. 
  • Achizitionati orice produs sau serviciu online, accesand orice website doriti.
  • Aveti asistenta  si suport non-stop daca sunteti utilizator Pro Plus Pay.

Platforma Pro Plus Pay este foarte importanta si pentru oamenii de afaceri, care reusesc sa obtina rentabilitate maxima prin utilizarea serviciilor financiare pe care aceasta le pune la dispozitie. Ei pot plati salarii rapid si eficient si pot avea tranzactii oriunde in lume, cu numai un click, doar de pe platforma.